Garanti og bilejerskifteforsikring

Hos DriveInBiler tilbyder vi bilejerskifteforsikring, så du kan føle dig tryg som bilejer og slippe for bekymringer om uforudsete omkostninger. 

Som en tillidsfuld bilforhandler ønsker vi altid at gøre det rigtige og overholde reglerne til punkt og prikke. Det er derfor vigtigt for os at overholde den danske købelov, så alle vores biler bliver som standard solgt med 2 års reklamationsret. Du kan trygt købe din bil hos os!

For at skabe øget tillid har vi bl.a. indgået samarbejde med Fragus Bilejerskifteforsikring, og så er vi medlem af DBFU, Dansk Bilforhandler Union.

Fragus Bilejerskifteforsikring

I samarbejde med Fragus Bilejerskifteforsikring tilbyder vi forsikringer til både private og erhverv. Bilejerskifteforsikringen har du selv mulighed for at skræddersy fra 12-48 måneder afhængig af bilens alder og kilometerstand. 

Er du nysgerrig på at høre mere og vide prisen på bilejerskifteforsikringen til den bil, du har i kikkerten? Så kan du læse mere på Fragus’ hjemmeside.

Dansk Bilforhandlerunion

DBFU er en brancheforening i bilbranchen rettet mod brugtvognsforhandlere, som vi hos DriveInBiler har valgt at være medlem af. Via medlemskabet ønsker vi at give dig som kunde et fingerpeg om vores troværdighed og professionalisme, så du kan føle dig tryg, når du køber en brugt bil hos os.

Læs mere på DBFU

Vil du gerne vide mere om bilejerskifteforsikring og garanti?

Kontakt os på telefon +45 20 20 40 71 eller skriv en mail til jan@driveinbiler.dk

Vi uddyber gerne, så du kan føle dig helt tryg som bilejer.

Overvejer du at sælge din bil?